Vandrarhem

Henåns Vandrarhem

Henåns Vandrarhem är beläget i den charmiga staden Henån i Sverige. Med ett budgetvänligt boendealternativ för resenärer erbjuder vandrarhemmet fem dubbelrum, ett enkelt rum och en fantastisk utsikt över hamnen för gästerna att välja mellan.

Varje rum är utrustat med sängkläder och handdukar, vilket garanterar en bekväm vistelse för gästerna. Vandrarhemmet har två delade badrum och ett kök som gästerna kan använda, vilket gör det enkelt att förbereda måltider och städa. Vandrarhemmet har också en stor gemensamma rum/TV-rum, som är perfekt för social samvaro, mat och konferenser.

Rummet erbjuder en inbjudande atmosfär för gästerna att interagera med varandra och är utrustat med bekväma sittplatser. För dem som reser med barn har vandrarhemmet en avsedd lekhörnet, som erbjuder underhållning och stimulans för de minsta. Förutom de inomhusfaciliteterna erbjuder vandrarhemmet också gott om utomhusyta för gästerna att njuta av.

Terrassen, belägen på vandrarhemmets södra sida, erbjuder en avslappnande och lugn miljö för gästerna att koppla av. Terrassen har också en grill, vilket gör det möjligt att njuta av utomhus matlagning. Vandrarhemmet ligger i närheten av fiskeområden och simområden, vilket ger gästerna möjlighet att njuta av utomhusaktiviteter under vistelsen.

Centrum i Henån, som ligger inom gångavstånd, erbjuder en mängd faciliteter, såsom en livsmedelsbutik, frisör, skobutik, apotek och flera restauranger. I centrum av Henån kan gästerna hyra cyklar, få information om lokala vandringsturer och besöka turistbyrån för mer detaljerad information om området. Henåns vandrarhem erbjuder båtsuthyrning och SUP-bräduthyrning, vänligen fråga värden om mer information. I hamnen hittar du en glassbar som säljer svensk kvalitetsglass. Oavsett om du reser för fritid eller affärsmässigt är Henåns Vandrarhem perfekt.