GlassBaren

GlassBaren i Henåns Hamnen 

Öppettider:

Juni och July : varje dag 11-18

OBS: stängt med dåligt väder

GlassBaren är en populär glassbar belägen i den charmiga hamnen från Henån på Orust. De är dedikerade till att sälja kvalitativ svensk glass, tillverkad med endast de finaste ingredienserna för att säkerställa att varje skopa är full av smak och rikedom. De erbjuder en mängd smaker att välja mellan, alla tillverkade med omsorg för att erbjuda en exceptionell glassupplevelse.

Glassbaren i Henån erbjuder inte bara svensk kvalitetsglass utan även ett antal alternativ för veganer och de som föredrar sorbet. De har även mjukglass i vaniljsmak och milkshakes.

Förutom att sälja läcker glass, erbjuder GlassBaren också motorbåt- och SUP-boarduthyrning, vilket gör det till den perfekta destinationen för en sommardag med roligt på vattnet. Oavsett om du söker en avslappnad dag med SUP eller en mer aktiv upplevelse, har GlassBaren allt du behöver.

Butiken är öppen från maj till augusti, under sommarsäsongen, och är den perfekta platsen att njuta av en söt godsak medan man tar in den vackra naturen i Henån. Med vänlig personal och en välkomnande atmosfär är GlassBaren ett måste-besöka resmål för vem som helst som besöker området. Oavsett om du är en lokal eller en turist, se till att stanna förbi och bjuda på en skopa av deras kvalitativa svenska glass.

huh