Marinan

Orusts Yachtservice

Orust Yacht Service är en högkvalitativ segelbåtsserviceleverantör belägen på ön Orust i Sverige. De erbjuder en rad tjänster specifikt utformade för besökande segelbåtar, inklusive förtöjningar och vinterförvaring. Dessutom tillhandahåller de fullständiga verkstadsfaciliteter, inklusive en 40-tonns kran, för alla reparationer eller underhåll din segelbåt kan behöva.

Teamet på Orust Yacht Service är dedikerat att erbjuda utmärkt service och säkerställa att din segelbåt har bra omsorg under din vistelse i området. Deras faciliteter är utrustade med den senaste tekniken och utrustningen, vilket garanterar att alla reparationer eller underhåll utförs enligt högsta standarder.

Oavsett om du är en erfaren seglare eller en förstagångsbesökare, erbjuder Orust Yacht Service expertis och faciliteter du behöver för att säkerställa att din segelbåt är i toppskick. Om du söker en pålitlig och professionell segelbåtsserviceleverantör i Henån-området, se ingen annan än Orust Yacht Service. För mer information, vänligen kontakta dem direkt: Orust Yacht Service